Bursa Gerar 2020

Începând cu ediția 2019, am decis să acordăm, anual, o bursă pentru un tânăr sportiv cu vârsta între 10 și 17 ani care practică, în mod constant și cu rezultate promițătoare, în ultimii 2 ani, una din disciplinele de atletism, alergare montană, triatlon, duatlon.

Pentru 2020, fiind ediția aniversară cu numarul 10, ne-am dorit ca bursa să fie una specială. Ne dorim să omagiem memoria unor sportivi extraordinari care din pacate nu mai sunt printre noi: Nușu (Ion Neagoe) și Zsolt Torok. Credem că ei vor rămâne mereu în inimile noastre și vor fii mereu pentru noi un model de om, de sportiv la care să aspirăm.

Fondul bursei va merge astfel către baieții lor, Teodor Neagoe și David Torok, și susținerea pasiunii lor sportive.

Fondul bursei se va constitui din susținerea participanților și a altor donatori în cadrul evenimentului din următoarele surse:
- Donații realizate de concurenți în cadrul procesului de înscriere
- Profitul înregistrat din vânzarea de diverse produse personalizate către concurenți sau susținători
- Donații pe paginile de fundraising ale alergătorilor din comunitatea Gerar
- Sponsorizare acordată de către organizatori și/sau partenerii acestora

Donații realizate de concurenți în cadrul procesului de înscriere Fundrasing individual realizat de alergatori din comunitatea Gerar Profitul înregistrat din vânzarea de diverse produse personalizate către concurenți sau susținători Sponsorizare acordată de către organizatori și/sau partenerii acestora

Mai multe detalii pe: gerar.ro/bursa-gerar

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

38

Suma:

6,625 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Bursa Gerar 2020

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului.

0 RON

Suma:

8

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: Bursa Gerar 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

6,625 RON

Suma:

2

Galantomi:
38 Donatii

Pagini fundraising

De ziua mea “liber…coardă” la fapte bune

Foto by: Radu Cristi Recunosc că îmi place să susțin sportivi, în special tineri, și să fiu alături de ei în munca pe care o fac pentru a cre

8,600 RON Target
3,725 RON Suma
23 Donatii
43.313953488372% Complete

Cadouri pentru Bursa Gerar

De câțiva ani am decis ca de ziua mea să sprijin cauze sportive. Anul este Bursa Gerar.Bursa lansată anul trecut în cadrul Semimaraton Gerar va c

4,000 RON Target
2,900 RON Suma
15 Donatii
72.5% Complete