Asociatia People for Sport Romania

Asociatia People for Sport Romania

Echipament sportiv si initiere in salturi cu parapanta si triatlon pentru copiii de la Scoala Gimnaziala Nr 7 din Petrosani

Status: Inchis

Toti cei care sustin sportul in randul copiilor pot dona echipament sportiv pentru micutii care iubesc sa faca miscare insa nu au posibilitatile materiale sa-si achizitioneze echipament.Pachetele vor ajunge la copiii care invata la Scoala Gimnaziala Nr 7 din Petrosani, institutia de invatamant unde parapantistul Toma Coconea a invatat.

[ Show more ]

531 RON

Sumă:

1

Galantomi:

7

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Intrecerea Autumn Challenge are scop umanitar. Toti cei care sustin sportul in randul copiilor pot dona echipament sportiv pentru micutii care iubesc sa faca miscare insa nu au posibilitatile materiale sa-si achizitioneze echipament. Pachetele vor ajunge la copiii care invata la Scoala Gimnaziala Nr 7 din Petrosani, institutia de invatamant unde parapantistul Toma Coconea a invatat.

Proiectul se adreseaza copiilor din clasele V-VIII, care au varsta cuprinsa intre 10 si 14 ani. Nu mai putin de 200 de copii se vor bucura de echipamentul sportiv pe care il adunam impreuna.

In luna noiembrie Toma Coconea si Ciprian Balanescu vor organiza un concurs in scoala si vor selecta cate 20 de copii care vor intra intr-un “cantonament” de initiere in parapanta, respectiv triathlon sub indrumarea celor doi sportivi de renume pe ramurile sportive pe care le practica.

Pentru a putea implementa acest proiect este nevoie sa strngem impreuna 18.000 de RON.

Fii si tu parte din AUTUMN CHALLENGE din postura de partener, sponsor sau donator !