Mihai Tivig - Asociatia People for Sport Romania

Alerg pentru Bursa Gerar

85 RON Donatii stranse
17% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Semimaraton Gerar 2019 încerca să aduca comunitatea de alergători împreună pentru a lansa o bursa speciala, constituita dintr-un fond de donatii, care va fi acordata unui tanar sportiv intre 10 si 17 ani pe baza unui mecanism de selectie in care fiecare donator va fi implicat (detalii aici).

Așa că te invit și eu să faci o donație pe pagina mea de #Galantom.

De asemenea, în cadrul Expo Gerar 2018, împreună cu partenerii noștri de la Buff și cu ajutorul comunității alergătorilor, vom organiza un #RunBazar în cadrul căruia se vor putea achiziționa cdiferite produse pentru alergare donate de organizatori și alergători, iar sumele obținute vor completa fondul bursei


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia People for Sport Romania

Suntem un grup de entuziasti uniti de aceasi pasiune pentru sport. Nu vanam medalii, nu visam la cupe. Participam, incurajam si punem umarul la sportul de masa, cel facut cu pasiune si cu drag pentru miscare.

Bursa Gerar 2019

Începând cu ediția 2019, am decis să acordăm, anual, o bursă pentru un tânăr sportiv cu vârsta între 10 și 17 ani care practică, în mod constant și cu rezultate promițătoare, în ultimii 2 ani, una din disciplinele de atletism, alergare montană, triatlon, duatlon. 

 

Semimaraton Gerar ~ 2019

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociatia People for Spor

2 Donatii

test
05 Jul 2019
14 Jan 2019