Cristi Meceanu - Asociatia People for Sport Romania

Particip la Semimaraton Gerar ~ 2020 pentru o cauza draga mie

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
1 Donatii

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc participarea la Semimaraton Gerar unei cauze dragi mie!

Vă invit să ne unim forțele pentru Bursa Gerar de anul viitor, din cadrul celei de a zecea editii, si sa sustinem doi copii minunati pentru care viata a luat o intorsatura neasteptata, mult prea devreme in dezvoltarea lor.

Teodor Neagoe (baiatul lui Nusu – Ion Neagoe, alpinist, alergator montan, om de munte extrem de talentat, dar mai presus de toate un om extraordinar) si

David Torok (baiatul lui Zsolt Torok – unul din cei buni alpinisti romani, om de o verticalitate rar intalnita, extrem de echlibrat in proiectele pe care le-a avut si cu opinii puternice si bine argumentate).

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia People for Sport Romania

Suntem un grup de entuziasti uniti de aceasi pasiune pentru sport. Nu vanam medalii, nu visam la cupe. Participam, incurajam si punem umarul la sportul de masa, cel facut cu pasiune si cu drag pentru miscare.

Bursa Gerar 2020

Începând cu ediția 2019, am decis să acordăm, anual, o bursă pentru un tânăr sportiv cu vârsta între 10 și 17 ani care practică, în mod constant și cu rezultate promițătoare, în ultimii 2 ani, una din disciplinele de atletism, alergare montană, triatlon, duatlon. 

 

Semimaraton Gerar ~ 2020

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociatia People for Spo

1 Donatii

01 Feb 2020