Theodor Manolache - Asociatia People for Sport Romania

Alerg pentru cei pasionati de alergare

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii

 

Alexandru Corneschi este in primul rand pasionat de alergare. Dincolo de performantele sale de campion national la maraton si semimaraton sta un sportiv care de 10 ani practica atletismul cu placere.

L-am vazut la Wings for Life World Run – Bucuresti cand a alergat pentru tatal sau, imobilizat intr-un scaun cu rotile. A iesit pe locul 3, insa am citit in ochii lui cat de mult si-a dorit sa castige, sa fie mai bun, sa ne faca pe toti cei care-l sustinem mandri.

As vrea sa stie ca il sustinem si suntem mandri de performantele lui si vrem sa-l ajutam sa fie mai bun. Ca, pentru performanta, este nevoie in primul rand de pasiune, dorinta, motivatie. Iar el are asta din plin. Pentru restul, putem sa punem si noi umarul alaturi de el.


Alex are nevoie de o bicicleta. Este foarte important ca in antrenamentul pentru alergare sa faci si cross-training: bicicleta, inot, sala. Pe bicicleta poti sa-ti antrenezi picioarele fara sa pui toata presiunea pe incheieturi, asa cum se intampla la alergare. O donatie, oricat de mica, il poate ajuta pe Alex sa fie mai bun, sa obtina performante la care sa fim si noi partasi.

 

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia People for Sport Romania

Suntem un grup de entuziasti uniti de aceasi pasiune pentru sport. Nu vanam medalii, nu visam la cupe. Participam, incurajam si punem umarul la sportul de masa, cel facut cu pasiune si cu drag pentru miscare.

Sportivi pentru Sportivi

Campanie pentru sprijinirea sportivilor de performanta care dau dovada de talent si care nu au posibilitatile financiare pentru a duce talentul la urmatorul nivel.

6 Donatii

Cristian David-Matei

10 RON
Felicitari, Theo :D
20 May 2014

Mihai Serban

50 RON
Felicitari pentru initiativa!
18 May 2014

Mariana Fatulescu

30 RON
16 May 2014

Liviana Rotaru

30 RON
16 May 2014

george balta

75 RON
15 May 2014

Theodor Manolache

105 RON
Bravo, Alex! Spor la antrenamente!
15 May 2014