Cristian David-Matei - Asociatia People for Sport Romania

Alerg pentru o sansa la performanta

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
3 Donatii

 

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si alerg la Semimaratonul International Bucuresti 2014 pentru o sansa la performanta. Motto-ul meu este: "Dincolo de fericire si nefericire este pacea." (Eckhart Tolle)

  Imi place sportul si iubesc sa ajut oamenii. Am ales sa ma alatur cauzei de sustinere a lui Alexandru Corneschi, multiplu campion la maraton si semimaraton. Am avut onoarea sa alerg cu el la 2 competitii in urma cu cateva zile: Wings For Life World Run si Crosul Tineretului.   La Wings For Life, a alergat 55,58 km si s-a clasat pe locul 3 in Romania si 39 la nivel mondial. Dupa 3 zile, a participat si la Crosul Tineretului si a castigat. Este un adevarat exemplu despre ce inseamna sa fii un campion.   Eu alerg la Semimaratonul International Bucuresti pentru a-mi dobora proaspatul record de 1:40 stabilit la Wings For Life si pentru a-l ajuta pe Alex sa-si cumpere o bicicleta pentru antrenament.  

Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

Multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia People for Sport Romania

Suntem un grup de entuziasti uniti de aceasi pasiune pentru sport. Nu vanam medalii, nu visam la cupe. Participam, incurajam si punem umarul la sportul de masa, cel facut cu pasiune si cu drag pentru miscare.

Sportivi pentru Sportivi

Campanie pentru sprijinirea sportivilor de performanta care dau dovada de talent si care nu au posibilitatile financiare pentru a duce talentul la urmatorul nivel.

3 Donatii

KIKI STEGARU

30 RON
Bafta !
16 May 2014

cristina r.

200 RON
"Pentru a aprecia pasiunea unui om, ar trebui sa cunoastem ce pret au pentru el toate lucrurile pe care le sacrifica pasiunii sale." Stendha
15 May 2014

Cristian David-Matei

20 RON
Cu dedicatie pentru un sportiv de performanta si un mare campion :D
09 May 2014