Alerg pentru cei pasionati de alergare

 

Theodor Manolache Asociatia People for Sport Romania

30% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Alexandru Corneschi este in primul rand pasionat de alergare. Dincolo de performantele sale de campion national la maraton si semimaraton sta un sportiv care de 10 ani practica atletismul cu placere.

L-am vazut la Wings for Life World Run – Bucuresti cand a alergat pentru tatal sau, imobilizat intr-un scaun cu rotile. A iesit pe locul 3, insa am citit in ochii lui cat de mult si-a dorit sa castige, sa fie mai bun, sa ne faca pe toti cei care-l sustinem mandri.

As vrea sa stie ca il sustinem si suntem mandri de performantele lui si vrem sa-l ajutam sa fie mai bun. Ca, pentru performanta, este nevoie in primul rand de pasiune, dorinta, motivatie. Iar el are asta din plin. Pentru restul, putem sa punem si noi umarul alaturi de el.


Alex are nevoie de o bicicleta. Este foarte important ca in antrenamentul pentru alergare sa faci si cross-training: bicicleta, inot, sala. Pe bicicleta poti sa-ti antrenezi picioarele fara sa pui toata presiunea pe incheieturi, asa cum se intampla la alergare. O donatie, oricat de mica, il poate ajuta pe Alex sa fie mai bun, sa obtina performante la care sa fim si noi partasi.

 

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem un grup de entuziasti uniti de aceasi pasiune pentru sport. Nu vanam medalii, nu visam la cupe. Participam, incurajam si punem umarul la sportul de masa, cel facut cu pasiune si cu drag pentru miscare.

Campanie pentru sprijinirea sportivilor de performanta care dau dovada de talent si care nu au posibilitatile financiare pentru a duce talentul la urmatorul nivel.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

6 Donații

Felicitari, Theo :D
20 May 2014
Felicitari pentru initiativa!
18 May 2014
16 May 2014
16 May 2014
15 May 2014
Bravo, Alex! Spor la antrenamente!
15 May 2014