Oana Solomon - Asociatia People for Sport Romania

#WeRunForONE #WeRunUNITED

500 RON Donatii stranse
12.5% Complete
4,000 RON Target
2 Donatii
6 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Prin ediția actuală a Semimaraton Gerar 2018 încercăm să aducem comunitatea de alergători împreună pentru a-l ajuta pe Robert Cadar.

Participanții vor putea cumpăra la înscriere o șapcă Buff Gerar 2017, în limita stocului disponibil, iar toți banii colectați în acest fel vor fi donați către Robert.

În plus, cei care doresc pot face o donație pe pagina People for Sport pe #Galantom.

De asemenea, în cadrul Expo Gerar 2018, împreună cu partenerii noștri de la Buff și cu ajutorul comunității alergătorilor, vom organiza un #RunBazar în cadrul căruia se vor putea achiziționa căciula Buff Gerar 2018, diferite produse pentru alergare donate de către alergători, iar sumele obținute îl vor ajuta pe Robert în lupta sa continuă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia People for Sport Romania

Suntem un grup de entuziasti uniti de aceasi pasiune pentru sport. Nu vanam medalii, nu visam la cupe. Participam, incurajam si punem umarul la sportul de masa, cel facut cu pasiune si cu drag pentru miscare.

Sportivi pentru Sportivi

Campanie pentru sprijinirea sportivilor de performanta care dau dovada de talent si care nu au posibilitatile financiare pentru a duce talentul la urmatorul nivel.

Semimaraton Gerar ~ 2018

Prin ediția actuală a Semimaraton Gerar 2018 încercăm să aducem comunitatea de alergători împreună pentru a-l ajuta pe Robert. Participanții vor putea cumpăra la înscriere o șapcă Buff Ge

2 Donatii

Anonymous

200 RON
Set Robert
16 ian 2018
Suntem alaturi de Robert!
10 ian 2018