Autumn Challenge pentru copiii de la Scoala Gimnaziala Nr 7 din Petrosani

 

Ciprian Balanescu Asociatia People for Sport Romania

2.95% Complete
531 RON
Sumă strânsă
18,000 RON
Target
7
Donații

Toma Coconea, singurul parapantist roman participant la RED BULL X-ALPS si Ciprian Balanescu, triatlonistul numarul 1 al Romaniei isi masoara puterile intr-o incercare nebuneasca la finalul lunii octombrie. 

Toma Coconea isi traieste viata dupa motto-ul „Nimic nu e greu, nimic nu e usor, totul e posibil!” iar Ciprian Balanescu merge in aceeasi directie cu "Accept orice provocare! Victoria e crezul meu!" Primul pare ca s-a nascut in zbor iar al doilea in alergare.

Ce presupune Autumn Challenge ?

Pe 31 octombrie Toma Coconea si Ciprian Balanescu se intalnesc la telescaunul de la Parangul Mic. Unul cu parapanta in spate iar celalalt echipat de alergare. Pornesc in alergare pana la cota 2000 m iar coborarea o face fiecare cum stie mai bine: Toma in zbor, Ciprian in alergare. 

Cine va reusi sa ajunga primul la Telescaunul de la Parangul Mic?

Raspunsul il vom sti pe data de 31 octombrie. 

Provocarea lui Ciprian si a lui Toma are scopul de a strange fonduri pentru implementarea unui program gratuit de initiere in salturi cu parapanta si triatlon pentru copiii de la scoala Gimnaziala nr. 7 din Petrosani. Puteti afla mai multe despre proiect aici.

Puteti dona online prin plata cu cardul in deplina siguranta, direct in aceasta pagina.

Daca doriti sa donati echipament sportiv pentru copiii care vor beneficia de program, va rugam sa ne scrieti la ciprianbalanescu@yahoo.com.

Va multumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem un grup de entuziasti uniti de aceasi pasiune pentru sport. Nu vanam medalii, nu visam la cupe. Participam, incurajam si punem umarul la sportul de masa, cel facut cu pasiune si cu drag pentru miscare.

Toti cei care sustin sportul in randul copiilor pot dona echipament sportiv pentru micutii care iubesc sa faca miscare insa nu au posibilitatile materiale sa-si achizitioneze echipament.Pachetele vor ajunge la copiii care invata la Scoala Gimnaziala Nr 7 din Petrosani, institutia de invatamant unde parapantistul Toma Coconea a invatat.

Toma Coconea, singurul parapantist roman participant la RED BULL X-ALPS si Ciprian Balanescu, triatlonistul numarul 1 al Romaniei isi masoara puterile intr-o incercare nebuneasca la finalul lunii octombrie.  Toma Coconea isi traieste viata dupa motto-ul „Nimic nu e greu, nimic nu e usor, totul e posibil!” iar Ciprian Balanescu merge in aceeasi directie cu "Accept orice provocare! Victoria e

 

7 Donații

Va admir pentru ceea ce faceti! Mult succes!
01 Nov 2015

Romulus Ovidiu

165 RON
Mult succes!
29 Oct 2015

Anonymous

30 RON
Go go !!!
28 Oct 2015
Felicitari pentru initiativa!
27 Oct 2015

Gabriel si Oana Solomon

100 RON
Felicitari Ciprian si Tomi pentru intiativa!
14 Oct 2015
Succes!
06 Oct 2015
Multa bafta amandurora! Sunteti senzationali!
02 Oct 2015