Autumn Challenge

Toma Coconea, singurul parapantist roman participant la RED BULL X-ALPS si Ciprian Balanescu, triatlonistul numarul 1 al Romaniei isi masoara puterile intr-o incercare nebuneasca la finalul lunii octombrie. 

Toma Coconea isi traieste viata dupa motto-ul „Nimic nu e greu, nimic nu e usor, totul e posibil!” iar Ciprian Balanescu merge in aceeasi directie cu "Accept orice provocare! Victoria e crezul meu!" Primul pare ca s-a nascut in zbor iar al doilea in alergare.

Ce presupune Autumn Challenge ?

Pe 31 octombrie Toma Coconea si Ciprian Balanescu se intalnesc la telescaunul de la Parangul Mic. Unul cu parapanta in spate iar celalalt echipat de alergare. Pornesc in alergare pana la cota 2000 m iar coborarea o face fiecare cum stie mai bine: Toma in zbor, Ciprian in alergare. 

Cine va reusi sa ajunga primul la Telescaunul de la Parangul Mic?

Raspunsul il vom sti pe data de 31 octombrie!

Scopul acestui eveniment este sa stranga fondur pentru proiectul Echipament sportiv si initiere in salturi cu parapanta si triatlon pentru copiii de la Scoala Gimnaziala Nr 7 din Petrosani. Poti afla mai multe despre proiectul lui Toma si al lui Cirpian aici.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

7

Suma:

531 RON

Pagini fundraising

Autumn Challenge pentru copiii de la Scoala Gimnaziala Nr 7 din Petrosani

Toma Coconea, singurul parapantist roman participant la RED BULL X-ALPS si Ciprian Balanescu, triatlonistul numarul 1 al Romaniei isi masoara puterile

18,000 RON Target
531 RON Suma
7 Donatii
2.95% Complete